Beleef Dans

Beleef Dans is een Dansschool gelegen aan Violabeemd 2 in Maastricht.

Meer informatie over Beleef Dans in Maastricht

Beleef Dans is een Dansschool gelegen in Maastricht op Violabeemd 2.

Kom erachter wat Beleef Dans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Beleef Dans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Maastricht? Dan ben je bij Beleef Dans op de juiste plek. Bij Beleef Dans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Beleef Dans in Maastricht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Violabeemd 2 in Maastricht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maastricht of niet, iedereen is welkom bij Beleef Dans. Je kan Beleef Dans telefonisch bereiken op: 31 43 361 0218 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.beleefdans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Beleef Dans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Beleef Dans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beleef Dans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Beleef Dans

Bezoekers bekeken ook