Dans-à-Lon

Dans-à-Lon is een Dansschool gelegen aan Zandweg 9 in Best.

Meer informatie over Dans-à-Lon in Best

Dans-à-Lon is een Dansschool gelegen in Best op Zandweg 9.

Kom erachter wat Dans-à-Lon voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dans-à-Lon om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Best? Dan ben je bij Dans-à-Lon op de juiste plek. Bij Dans-à-Lon kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dans-à-Lon in Best is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Zandweg 9 in Best. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Best of niet, iedereen is welkom bij Dans-à-Lon. Je kan Dans-à-Lon telefonisch bereiken op: 31 6 44692440 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dans-a-lon.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dans-à-Lon en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dans-à-Lon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans-à-Lon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans-à-Lon

Bezoekers bekeken ook