Dansschool Jansen

Dansschool Jansen is een Dansschool gelegen aan De Snikke 27 in Beilen.

Meer informatie over Dansschool Jansen in Beilen

Dansschool Jansen is een Dansschool gelegen in Beilen op De Snikke 27.

Kom erachter wat Dansschool Jansen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Jansen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Beilen? Dan ben je bij Dansschool Jansen op de juiste plek. Bij Dansschool Jansen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Jansen in Beilen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan De Snikke 27 in Beilen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Beilen of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Jansen. Je kan Dansschool Jansen telefonisch bereiken op: 31 593 526 173 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschooljansen.nl/html/home.html

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Jansen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Jansen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Jansen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Jansen

Bezoekers bekeken ook