Biodanzaharten

Biodanzaharten is een Dansschool gelegen aan Brinkweg 2 in Luttelgeest.

Meer informatie over Biodanzaharten in Luttelgeest

Biodanzaharten is een Dansschool gelegen in Luttelgeest op Brinkweg 2.

Kom erachter wat Biodanzaharten voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Biodanzaharten om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Luttelgeest? Dan ben je bij Biodanzaharten op de juiste plek. Bij Biodanzaharten kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Biodanzaharten in Luttelgeest is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Brinkweg 2 in Luttelgeest. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Luttelgeest of niet, iedereen is welkom bij Biodanzaharten. Je kan Biodanzaharten telefonisch bereiken op: 31 6 11214070 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.biodanzaharten.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Biodanzaharten en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Biodanzaharten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biodanzaharten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Biodanzaharten

Bezoekers bekeken ook