Studio Sisa

Studio Sisa is een Dansschool gelegen aan Willemstraat 59 in Roosendaal.

Meer informatie over Studio Sisa in Roosendaal

Studio Sisa is een Dansschool gelegen in Roosendaal op Willemstraat 59.

Kom erachter wat Studio Sisa voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Studio Sisa om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Roosendaal? Dan ben je bij Studio Sisa op de juiste plek. Bij Studio Sisa kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Studio Sisa in Roosendaal is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Willemstraat 59 in Roosendaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Roosendaal of niet, iedereen is welkom bij Studio Sisa. Je kan Studio Sisa telefonisch bereiken op: 31 6 42578265 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studiosisa.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Studio Sisa en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio Sisa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Sisa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Studio Sisa

Bezoekers bekeken ook