Buikdanslessen Racheldance / Vanaf heden zijn wij Salomedance

Buikdanslessen Racheldance / Vanaf heden zijn wij Salomedance is een Dansschool gelegen aan Handelsstraat 6A in Heerhugowaard.

Meer informatie over Buikdanslessen Racheldance / Vanaf heden zijn wij Salomedance in Heerhugowaard

Buikdanslessen Racheldance / Vanaf heden zijn wij Salomedance is een Dansschool gelegen in Heerhugowaard op Handelsstraat 6A.

Kom erachter wat Buikdanslessen Racheldance / Vanaf heden zijn wij Salomedance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Buikdanslessen Racheldance / Vanaf heden zijn wij Salomedance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Heerhugowaard? Dan ben je bij Buikdanslessen Racheldance / Vanaf heden zijn wij Salomedance op de juiste plek. Bij Buikdanslessen Racheldance / Vanaf heden zijn wij Salomedance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Buikdanslessen Racheldance / Vanaf heden zijn wij Salomedance in Heerhugowaard is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Handelsstraat 6A in Heerhugowaard. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerhugowaard of niet, iedereen is welkom bij Buikdanslessen Racheldance / Vanaf heden zijn wij Salomedance. Je kan Buikdanslessen Racheldance / Vanaf heden zijn wij Salomedance telefonisch bereiken op: 31 6 41642038 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.salomedance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Buikdanslessen Racheldance / Vanaf heden zijn wij Salomedance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Buikdanslessen Racheldance / Vanaf heden zijn wij Salomedance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buikdanslessen Racheldance / Vanaf heden zijn wij Salomedance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Buikdanslessen Racheldance / Vanaf heden zijn wij Salomedance

Bezoekers bekeken ook