CanDance Studios

CanDance Studios is een Danszaal gelegen aan Isolatorweg 28 in Amsterdam.

Meer informatie over CanDance Studios in Amsterdam

CanDance Studios is een Danszaal gelegen in Amsterdam op Isolatorweg 28.

Kom erachter wat CanDance Studios voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek CanDance Studios om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Danszaal in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij CanDance Studios op de juiste plek. Bij CanDance Studios kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

CanDance Studios in Amsterdam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Danszaal is gelegen aan Isolatorweg 28 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij CanDance Studios. Je kan CanDance Studios telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.candancestudios.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar CanDance Studios en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij CanDance Studios? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CanDance Studios het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. CanDance Studios

Bezoekers bekeken ook