JenkeDoodleDance

JenkeDoodleDance is een Dansschool gelegen aan Valeriusstraat 28 in Vlaardingen.

Meer informatie over JenkeDoodleDance in Vlaardingen

JenkeDoodleDance is een Dansschool gelegen in Vlaardingen op Valeriusstraat 28.

Kom erachter wat JenkeDoodleDance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek JenkeDoodleDance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Vlaardingen? Dan ben je bij JenkeDoodleDance op de juiste plek. Bij JenkeDoodleDance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

JenkeDoodleDance in Vlaardingen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Valeriusstraat 28 in Vlaardingen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Vlaardingen of niet, iedereen is welkom bij JenkeDoodleDance. Je kan JenkeDoodleDance telefonisch bereiken op: 31 6 12770322 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.jenkedoodledance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar JenkeDoodleDance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij JenkeDoodleDance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JenkeDoodleDance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. JenkeDoodleDance

Bezoekers bekeken ook