Chalans Nijmegen

Chalans Nijmegen is een Dansschool gelegen aan in Nijmegen.

Meer informatie over Chalans Nijmegen in Nijmegen

Chalans Nijmegen is een Dansschool gelegen in Nijmegen op .

Kom erachter wat Chalans Nijmegen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Chalans Nijmegen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Nijmegen? Dan ben je bij Chalans Nijmegen op de juiste plek. Bij Chalans Nijmegen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Chalans Nijmegen in Nijmegen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan in Nijmegen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nijmegen of niet, iedereen is welkom bij Chalans Nijmegen. Je kan Chalans Nijmegen telefonisch bereiken op: 31 6 81882598 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://chalans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Chalans Nijmegen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Chalans Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chalans Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Chalans Nijmegen

Bezoekers bekeken ook