Dans op Maat

Dans op Maat is een Dansschool gelegen aan Rijksstraatweg 287-A in Haren.

Meer informatie over Dans op Maat in Haren

Dans op Maat is een Dansschool gelegen in Haren op Rijksstraatweg 287-A.

Kom erachter wat Dans op Maat voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dans op Maat om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Haren? Dan ben je bij Dans op Maat op de juiste plek. Bij Dans op Maat kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dans op Maat in Haren is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Rijksstraatweg 287-A in Haren. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haren of niet, iedereen is welkom bij Dans op Maat. Je kan Dans op Maat telefonisch bereiken op: 31 50 535 2675 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansopmaat.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dans op Maat en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dans op Maat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans op Maat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans op Maat

Bezoekers bekeken ook