Dansstudio PULSE

Dansstudio PULSE is een Dansschool gelegen aan Sint Antoniusstraat 45 in Heythuysen.

Meer informatie over Dansstudio PULSE in Heythuysen

Dansstudio PULSE is een Dansschool gelegen in Heythuysen op Sint Antoniusstraat 45.

Kom erachter wat Dansstudio PULSE voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio PULSE om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Heythuysen? Dan ben je bij Dansstudio PULSE op de juiste plek. Bij Dansstudio PULSE kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio PULSE in Heythuysen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Sint Antoniusstraat 45 in Heythuysen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heythuysen of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio PULSE. Je kan Dansstudio PULSE telefonisch bereiken op: 31 6 33798427 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio PULSE en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio PULSE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio PULSE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio PULSE

Bezoekers bekeken ook