Confidans Beuningen

Confidans Beuningen is een Dansschool gelegen aan Schoolstraat 16 in Beuningen.

Meer informatie over Confidans Beuningen in Beuningen

Confidans Beuningen is een Dansschool gelegen in Beuningen op Schoolstraat 16.

Kom erachter wat Confidans Beuningen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Confidans Beuningen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Beuningen? Dan ben je bij Confidans Beuningen op de juiste plek. Bij Confidans Beuningen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Confidans Beuningen in Beuningen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Schoolstraat 16 in Beuningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Beuningen of niet, iedereen is welkom bij Confidans Beuningen. Je kan Confidans Beuningen telefonisch bereiken op: 31 6 50614730 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://confidans.nl/locatie/dansschool-beuningen/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Confidans Beuningen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Confidans Beuningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Confidans Beuningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Confidans Beuningen

Bezoekers bekeken ook