Dansschool Dizzy-Jazzdance

Dansschool Dizzy-Jazzdance is een Dansschool gelegen aan Groene Hart 4 in Venray.

Meer informatie over Dansschool Dizzy-Jazzdance in Venray

Dansschool Dizzy-Jazzdance is een Dansschool gelegen in Venray op Groene Hart 4.

Kom erachter wat Dansschool Dizzy-Jazzdance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Dizzy-Jazzdance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Venray? Dan ben je bij Dansschool Dizzy-Jazzdance op de juiste plek. Bij Dansschool Dizzy-Jazzdance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Dizzy-Jazzdance in Venray is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Groene Hart 4 in Venray. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Venray of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Dizzy-Jazzdance. Je kan Dansschool Dizzy-Jazzdance telefonisch bereiken op: 31 478 511 845 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Dizzy-Jazzdance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Dizzy-Jazzdance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Dizzy-Jazzdance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Dizzy-Jazzdance

Bezoekers bekeken ook