Wensink DanceMasters

Wensink DanceMasters is een Dansschool gelegen aan Musschenbroekstraat 19 in Apeldoorn.

Meer informatie over Wensink DanceMasters in Apeldoorn

Wensink DanceMasters is een Dansschool gelegen in Apeldoorn op Musschenbroekstraat 19.

Kom erachter wat Wensink DanceMasters voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Wensink DanceMasters om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Apeldoorn? Dan ben je bij Wensink DanceMasters op de juiste plek. Bij Wensink DanceMasters kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Wensink DanceMasters in Apeldoorn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Musschenbroekstraat 19 in Apeldoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Apeldoorn of niet, iedereen is welkom bij Wensink DanceMasters. Je kan Wensink DanceMasters telefonisch bereiken op: 31 55 522 2001 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.wensinkdancemasters.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Wensink DanceMasters en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Wensink DanceMasters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wensink DanceMasters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Wensink DanceMasters

Bezoekers bekeken ook