De Dansfabriek Hardenberg

De Dansfabriek Hardenberg is een Dansschool gelegen aan Handelsstraat 60L in Hardenberg.

Meer informatie over De Dansfabriek Hardenberg in Hardenberg

De Dansfabriek Hardenberg is een Dansschool gelegen in Hardenberg op Handelsstraat 60L.

Kom erachter wat De Dansfabriek Hardenberg voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek De Dansfabriek Hardenberg om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Hardenberg? Dan ben je bij De Dansfabriek Hardenberg op de juiste plek. Bij De Dansfabriek Hardenberg kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Dansfabriek Hardenberg in Hardenberg is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Handelsstraat 60L in Hardenberg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hardenberg of niet, iedereen is welkom bij De Dansfabriek Hardenberg. Je kan De Dansfabriek Hardenberg telefonisch bereiken op: 31 6 51244645 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dansfabriekhardenberg.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar De Dansfabriek Hardenberg en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Dansfabriek Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Dansfabriek Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Dansfabriek Hardenberg

Bezoekers bekeken ook