CuraSalsa

CuraSalsa is een Dansschool gelegen aan Markt 40 in Etten-Leur.

Meer informatie over CuraSalsa in Etten-Leur

CuraSalsa is een Dansschool gelegen in Etten-Leur op Markt 40.

Kom erachter wat CuraSalsa voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek CuraSalsa om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Etten-Leur? Dan ben je bij CuraSalsa op de juiste plek. Bij CuraSalsa kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

CuraSalsa in Etten-Leur is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Markt 40 in Etten-Leur. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Etten-Leur of niet, iedereen is welkom bij CuraSalsa. Je kan CuraSalsa telefonisch bereiken op: 31 6 23763618 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar CuraSalsa en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij CuraSalsa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CuraSalsa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. CuraSalsa

Bezoekers bekeken ook