D-Dance

D-Dance is een Dansschool gelegen aan laweiplein 1 in Drachten.

Meer informatie over D-Dance in Drachten

D-Dance is een Dansschool gelegen in Drachten op laweiplein 1.

Kom erachter wat D-Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek D-Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Drachten? Dan ben je bij D-Dance op de juiste plek. Bij D-Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

D-Dance in Drachten is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan laweiplein 1 in Drachten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Drachten of niet, iedereen is welkom bij D-Dance. Je kan D-Dance telefonisch bereiken op: 31 6 30866029 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.d-dance.nu/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar D-Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij D-Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D-Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. D-Dance

Bezoekers bekeken ook