Dansstudiochantal

Dansstudiochantal is een Dansschool gelegen aan Zalzerskampweg 64 in Venlo.

Meer informatie over Dansstudiochantal in Venlo

Dansstudiochantal is een Dansschool gelegen in Venlo op Zalzerskampweg 64.

Kom erachter wat Dansstudiochantal voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudiochantal om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Venlo? Dan ben je bij Dansstudiochantal op de juiste plek. Bij Dansstudiochantal kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudiochantal in Venlo is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Zalzerskampweg 64 in Venlo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Venlo of niet, iedereen is welkom bij Dansstudiochantal. Je kan Dansstudiochantal telefonisch bereiken op: 31 6 30758207 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudiochantal en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudiochantal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudiochantal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudiochantal

Bezoekers bekeken ook