Dancing Beesel

Dancing Beesel is een Dansschool gelegen aan Ruys van Splintersingel in Beesel.

Meer informatie over Dancing Beesel in Beesel

Dancing Beesel is een Dansschool gelegen in Beesel op Ruys van Splintersingel.

Kom erachter wat Dancing Beesel voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dancing Beesel om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Beesel? Dan ben je bij Dancing Beesel op de juiste plek. Bij Dancing Beesel kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dancing Beesel in Beesel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Ruys van Splintersingel in Beesel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Beesel of niet, iedereen is welkom bij Dancing Beesel. Je kan Dancing Beesel telefonisch bereiken op: 31 6 22397919 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dancingbeesel.nl/contact-us/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dancing Beesel en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dancing Beesel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dancing Beesel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dancing Beesel

Bezoekers bekeken ook