Dance Innovation

Dance Innovation is een Dansschool gelegen aan Basisschool de Achtsprong, Achterlaantje 10 A in De Lier.

Meer informatie over Dance Innovation in De Lier

Dance Innovation is een Dansschool gelegen in De Lier op Basisschool de Achtsprong, Achterlaantje 10 A.

Kom erachter wat Dance Innovation voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dance Innovation om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van De Lier? Dan ben je bij Dance Innovation op de juiste plek. Bij Dance Innovation kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dance Innovation in De Lier is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Basisschool de Achtsprong, Achterlaantje 10 A in De Lier. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in De Lier of niet, iedereen is welkom bij Dance Innovation. Je kan Dance Innovation telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://danceinnovation.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dance Innovation en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dance Innovation? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance Innovation het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance Innovation

Bezoekers bekeken ook