Danspodium 'Pas de Deux'

Danspodium 'Pas de Deux' is een Dansschool gelegen aan Leidsewallen 80 in Zoetermeer.

Meer informatie over Danspodium 'Pas de Deux' in Zoetermeer

Danspodium 'Pas de Deux' is een Dansschool gelegen in Zoetermeer op Leidsewallen 80.

Kom erachter wat Danspodium 'Pas de Deux' voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danspodium 'Pas de Deux' om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Zoetermeer? Dan ben je bij Danspodium 'Pas de Deux' op de juiste plek. Bij Danspodium 'Pas de Deux' kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danspodium 'Pas de Deux' in Zoetermeer is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Leidsewallen 80 in Zoetermeer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zoetermeer of niet, iedereen is welkom bij Danspodium 'Pas de Deux'. Je kan Danspodium 'Pas de Deux' telefonisch bereiken op: 31 6 41647476 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://danspodiumpasdedeux.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danspodium 'Pas de Deux' en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danspodium 'Pas de Deux'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danspodium 'Pas de Deux' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danspodium ‘Pas de Deux’

Bezoekers bekeken ook