Dansschool Peter de Vries

Dansschool Peter de Vries is een Dansschool gelegen aan Norderstedtplein 10 in Zwijndrecht.

Meer informatie over Dansschool Peter de Vries in Zwijndrecht

Dansschool Peter de Vries is een Dansschool gelegen in Zwijndrecht op Norderstedtplein 10.

Kom erachter wat Dansschool Peter de Vries voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Peter de Vries om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Zwijndrecht? Dan ben je bij Dansschool Peter de Vries op de juiste plek. Bij Dansschool Peter de Vries kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Peter de Vries in Zwijndrecht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Norderstedtplein 10 in Zwijndrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zwijndrecht of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Peter de Vries. Je kan Dansschool Peter de Vries telefonisch bereiken op: 31 6 29088824 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschool.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Peter de Vries en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Peter de Vries? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Peter de Vries het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Peter de Vries

Bezoekers bekeken ook