Dancefirst

Dancefirst is een Dansschool gelegen aan Drechterwaard 16 in Alkmaar.

Meer informatie over Dancefirst in Alkmaar

Dancefirst is een Dansschool gelegen in Alkmaar op Drechterwaard 16.

Kom erachter wat Dancefirst voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dancefirst om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Alkmaar? Dan ben je bij Dancefirst op de juiste plek. Bij Dancefirst kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dancefirst in Alkmaar is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Drechterwaard 16 in Alkmaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alkmaar of niet, iedereen is welkom bij Dancefirst. Je kan Dancefirst telefonisch bereiken op: 31 6 15388855 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dancefirst.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dancefirst en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dancefirst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dancefirst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dancefirst

Bezoekers bekeken ook