ILL SKILLS

ILL SKILLS is een Dansschool gelegen aan Piet Bakkerstraat 11 in Wageningen.

Meer informatie over ILL SKILLS in Wageningen

ILL SKILLS is een Dansschool gelegen in Wageningen op Piet Bakkerstraat 11.

Kom erachter wat ILL SKILLS voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek ILL SKILLS om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Wageningen? Dan ben je bij ILL SKILLS op de juiste plek. Bij ILL SKILLS kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

ILL SKILLS in Wageningen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Piet Bakkerstraat 11 in Wageningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wageningen of niet, iedereen is welkom bij ILL SKILLS. Je kan ILL SKILLS telefonisch bereiken op: 31 317 350 717 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.illskills.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar ILL SKILLS en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij ILL SKILLS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ILL SKILLS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. ILL SKILLS

Bezoekers bekeken ook