Dancemasters De Bokdams

Dancemasters De Bokdams is een School gelegen aan Berfloweg 41 in Hengelo.

Meer informatie over Dancemasters De Bokdams in Hengelo

Dancemasters De Bokdams is een School gelegen in Hengelo op Berfloweg 41.

Kom erachter wat Dancemasters De Bokdams voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dancemasters De Bokdams om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een School in de buurt van Hengelo? Dan ben je bij Dancemasters De Bokdams op de juiste plek. Bij Dancemasters De Bokdams kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dancemasters De Bokdams in Hengelo is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze School is gelegen aan Berfloweg 41 in Hengelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hengelo of niet, iedereen is welkom bij Dancemasters De Bokdams. Je kan Dancemasters De Bokdams telefonisch bereiken op: 31 6 53860694 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.debokdams.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dancemasters De Bokdams en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dancemasters De Bokdams? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dancemasters De Bokdams het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dancemasters De Bokdams

Bezoekers bekeken ook