Enjoy's Dance

Enjoy's Dance is een Dansschool gelegen aan Rendementsweg 12D in Mijdrecht.

Meer informatie over Enjoy's Dance in Mijdrecht

Enjoy's Dance is een Dansschool gelegen in Mijdrecht op Rendementsweg 12D.

Kom erachter wat Enjoy's Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Enjoy's Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Mijdrecht? Dan ben je bij Enjoy's Dance op de juiste plek. Bij Enjoy's Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Enjoy's Dance in Mijdrecht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Rendementsweg 12D in Mijdrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Mijdrecht of niet, iedereen is welkom bij Enjoy's Dance. Je kan Enjoy's Dance telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.enjoysdance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Enjoy's Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Enjoy's Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Enjoy's Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Enjoy’s Dance

Bezoekers bekeken ook