Studio DanS

Studio DanS is een Dansschool gelegen aan Zuid-Es 50 in Gieten.

Meer informatie over Studio DanS in Gieten

Studio DanS is een Dansschool gelegen in Gieten op Zuid-Es 50.

Kom erachter wat Studio DanS voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Studio DanS om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Gieten? Dan ben je bij Studio DanS op de juiste plek. Bij Studio DanS kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Studio DanS in Gieten is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Zuid-Es 50 in Gieten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gieten of niet, iedereen is welkom bij Studio DanS. Je kan Studio DanS telefonisch bereiken op: 31 6 48086030 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studiodans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Studio DanS en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio DanS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio DanS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Studio DanS

Bezoekers bekeken ook