Dansstudio POP-UP

Dansstudio POP-UP is een Dansschool gelegen aan Albert Hahnweg 1 in Lochem.

Meer informatie over Dansstudio POP-UP in Lochem

Dansstudio POP-UP is een Dansschool gelegen in Lochem op Albert Hahnweg 1.

Kom erachter wat Dansstudio POP-UP voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio POP-UP om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Lochem? Dan ben je bij Dansstudio POP-UP op de juiste plek. Bij Dansstudio POP-UP kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio POP-UP in Lochem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Albert Hahnweg 1 in Lochem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lochem of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio POP-UP. Je kan Dansstudio POP-UP telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansstudiopopup.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio POP-UP en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio POP-UP? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio POP-UP het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio POP-UP

Bezoekers bekeken ook