Dans- en Partycentrum Verbiest

Dans- en Partycentrum Verbiest is een Evenementenlocatie gelegen aan Bouwsteen 2 in Hoorn.

Meer informatie over Dans- en Partycentrum Verbiest in Hoorn

Dans- en Partycentrum Verbiest is een Evenementenlocatie gelegen in Hoorn op Bouwsteen 2.

Kom erachter wat Dans- en Partycentrum Verbiest voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dans- en Partycentrum Verbiest om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Evenementenlocatie in de buurt van Hoorn? Dan ben je bij Dans- en Partycentrum Verbiest op de juiste plek. Bij Dans- en Partycentrum Verbiest kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dans- en Partycentrum Verbiest in Hoorn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Evenementenlocatie is gelegen aan Bouwsteen 2 in Hoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoorn of niet, iedereen is welkom bij Dans- en Partycentrum Verbiest. Je kan Dans- en Partycentrum Verbiest telefonisch bereiken op: 31 229 271 573 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.verbiest.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dans- en Partycentrum Verbiest en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dans- en Partycentrum Verbiest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans- en Partycentrum Verbiest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans- en Partycentrum Verbiest

Bezoekers bekeken ook