Communicatiedans

Communicatiedans is een Dansschool gelegen aan Zuidhaege 2 in Assen.

Meer informatie over Communicatiedans in Assen

Communicatiedans is een Dansschool gelegen in Assen op Zuidhaege 2.

Kom erachter wat Communicatiedans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Communicatiedans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Assen? Dan ben je bij Communicatiedans op de juiste plek. Bij Communicatiedans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Communicatiedans in Assen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Zuidhaege 2 in Assen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Assen of niet, iedereen is welkom bij Communicatiedans. Je kan Communicatiedans telefonisch bereiken op: 31 591 220 003 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://communicatiedans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Communicatiedans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Communicatiedans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Communicatiedans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Communicatiedans

Bezoekers bekeken ook