Dans met me mee

Dans met me mee is een Dansclub gelegen aan Middendorp 25 in Wachtum.

Meer informatie over Dans met me mee in Wachtum

Dans met me mee is een Dansclub gelegen in Wachtum op Middendorp 25.

Kom erachter wat Dans met me mee voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dans met me mee om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansclub in de buurt van Wachtum? Dan ben je bij Dans met me mee op de juiste plek. Bij Dans met me mee kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dans met me mee in Wachtum is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansclub is gelegen aan Middendorp 25 in Wachtum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wachtum of niet, iedereen is welkom bij Dans met me mee. Je kan Dans met me mee telefonisch bereiken op: 31 6 52542069 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dans met me mee en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dans met me mee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans met me mee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans met me mee

Bezoekers bekeken ook