MoveWithMoos

MoveWithMoos is een Dansschool gelegen aan Borgsche Rieten 15 in Terborg.

Meer informatie over MoveWithMoos in Terborg

MoveWithMoos is een Dansschool gelegen in Terborg op Borgsche Rieten 15.

Kom erachter wat MoveWithMoos voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek MoveWithMoos om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Terborg? Dan ben je bij MoveWithMoos op de juiste plek. Bij MoveWithMoos kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

MoveWithMoos in Terborg is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Borgsche Rieten 15 in Terborg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Terborg of niet, iedereen is welkom bij MoveWithMoos. Je kan MoveWithMoos telefonisch bereiken op: 31 6 48198955 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.movewithmoos.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar MoveWithMoos en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij MoveWithMoos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MoveWithMoos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. MoveWithMoos

Bezoekers bekeken ook