Danscentrum Cultura

Danscentrum Cultura is een Dansschool gelegen aan Oude Lieshoutseweg 7 in Sint-Oedenrode.

Meer informatie over Danscentrum Cultura in Sint-Oedenrode

Danscentrum Cultura is een Dansschool gelegen in Sint-Oedenrode op Oude Lieshoutseweg 7.

Kom erachter wat Danscentrum Cultura voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danscentrum Cultura om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Sint-Oedenrode? Dan ben je bij Danscentrum Cultura op de juiste plek. Bij Danscentrum Cultura kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danscentrum Cultura in Sint-Oedenrode is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Oude Lieshoutseweg 7 in Sint-Oedenrode. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sint-Oedenrode of niet, iedereen is welkom bij Danscentrum Cultura. Je kan Danscentrum Cultura telefonisch bereiken op: 31 77 307 8682 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://danscentrumcultura.nl/?page_id=67

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danscentrum Cultura en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danscentrum Cultura? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum Cultura het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum Cultura

Bezoekers bekeken ook