Dansstudio Release

Dansstudio Release is een Dansschool gelegen aan Kesselstraat 28 in Weert.

Meer informatie over Dansstudio Release in Weert

Dansstudio Release is een Dansschool gelegen in Weert op Kesselstraat 28.

Kom erachter wat Dansstudio Release voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Release om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Weert? Dan ben je bij Dansstudio Release op de juiste plek. Bij Dansstudio Release kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Release in Weert is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kesselstraat 28 in Weert. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Weert of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Release. Je kan Dansstudio Release telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dansstudiorelease.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Release en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Release? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Release het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Release

Bezoekers bekeken ook