Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar

Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar is een Dansschool gelegen aan De Jagerstraat 2 in Alkmaar.

Meer informatie over Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar in Alkmaar

Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar is een Dansschool gelegen in Alkmaar op De Jagerstraat 2.

Kom erachter wat Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Alkmaar? Dan ben je bij Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar op de juiste plek. Bij Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar in Alkmaar is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan De Jagerstraat 2 in Alkmaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alkmaar of niet, iedereen is welkom bij Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar. Je kan Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar telefonisch bereiken op: 31 72 520 1515 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.debruijnbonel.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar

Bezoekers bekeken ook