HetWoordInBeweging

HetWoordInBeweging is een Dansschool gelegen aan Hooge Berkt 25 in Bergeijk.

Meer informatie over HetWoordInBeweging in Bergeijk

HetWoordInBeweging is een Dansschool gelegen in Bergeijk op Hooge Berkt 25.

Kom erachter wat HetWoordInBeweging voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek HetWoordInBeweging om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Bergeijk? Dan ben je bij HetWoordInBeweging op de juiste plek. Bij HetWoordInBeweging kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

HetWoordInBeweging in Bergeijk is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Hooge Berkt 25 in Bergeijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bergeijk of niet, iedereen is welkom bij HetWoordInBeweging. Je kan HetWoordInBeweging telefonisch bereiken op: 31 6 21658754 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hetwoordinbeweging.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar HetWoordInBeweging en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij HetWoordInBeweging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HetWoordInBeweging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. HetWoordInBeweging

Bezoekers bekeken ook