Studio26

Studio26 is een Dansschool gelegen aan Larensteinselaan 26-D in Velp.

Meer informatie over Studio26 in Velp

Studio26 is een Dansschool gelegen in Velp op Larensteinselaan 26-D.

Kom erachter wat Studio26 voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Studio26 om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Velp? Dan ben je bij Studio26 op de juiste plek. Bij Studio26 kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Studio26 in Velp is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Larensteinselaan 26-D in Velp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Velp of niet, iedereen is welkom bij Studio26. Je kan Studio26 telefonisch bereiken op: 31 26 383 0422 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studio26.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Studio26 en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio26? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio26 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Studio26

Bezoekers bekeken ook