E-Motion Dance

E-Motion Dance is een Dansschool gelegen aan Troelstradreef 160 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over E-Motion Dance in s-Hertogenbosch

E-Motion Dance is een Dansschool gelegen in s-Hertogenbosch op Troelstradreef 160.

Kom erachter wat E-Motion Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek E-Motion Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van s-Hertogenbosch? Dan ben je bij E-Motion Dance op de juiste plek. Bij E-Motion Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

E-Motion Dance in s-Hertogenbosch is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Troelstradreef 160 in s-Hertogenbosch. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in s-Hertogenbosch of niet, iedereen is welkom bij E-Motion Dance. Je kan E-Motion Dance telefonisch bereiken op: 31 6 43156801 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.e-motiondance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar E-Motion Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij E-Motion Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je E-Motion Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. E-Motion Dance

Bezoekers bekeken ook