Oriëntaalse Dans met Ana

Oriëntaalse Dans met Ana is een Dansschool gelegen aan Generaal Bentinckstraat 30 in Eindhoven.

Meer informatie over Oriëntaalse Dans met Ana in Eindhoven

Oriëntaalse Dans met Ana is een Dansschool gelegen in Eindhoven op Generaal Bentinckstraat 30.

Kom erachter wat Oriëntaalse Dans met Ana voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Oriëntaalse Dans met Ana om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Oriëntaalse Dans met Ana op de juiste plek. Bij Oriëntaalse Dans met Ana kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Oriëntaalse Dans met Ana in Eindhoven is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Generaal Bentinckstraat 30 in Eindhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eindhoven of niet, iedereen is welkom bij Oriëntaalse Dans met Ana. Je kan Oriëntaalse Dans met Ana telefonisch bereiken op: 31 6 48796561 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.anadanst.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Oriëntaalse Dans met Ana en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Oriëntaalse Dans met Ana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oriëntaalse Dans met Ana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Oriëntaalse Dans met Ana

Bezoekers bekeken ook