Danscentrum Zwijsen

Danscentrum Zwijsen is een Dansschool gelegen aan Euterpelaan 3E in Oss.

Meer informatie over Danscentrum Zwijsen in Oss

Danscentrum Zwijsen is een Dansschool gelegen in Oss op Euterpelaan 3E.

Kom erachter wat Danscentrum Zwijsen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danscentrum Zwijsen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Oss? Dan ben je bij Danscentrum Zwijsen op de juiste plek. Bij Danscentrum Zwijsen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danscentrum Zwijsen in Oss is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Euterpelaan 3E in Oss. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oss of niet, iedereen is welkom bij Danscentrum Zwijsen. Je kan Danscentrum Zwijsen telefonisch bereiken op: 31 412 646 757 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.danscentrumzwijsen.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danscentrum Zwijsen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danscentrum Zwijsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum Zwijsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum Zwijsen

Bezoekers bekeken ook