UC Dance

UC Dance is een Dansschool gelegen aan De Bleekvelden 26 in Geldrop.

Meer informatie over UC Dance in Geldrop

UC Dance is een Dansschool gelegen in Geldrop op De Bleekvelden 26.

Kom erachter wat UC Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek UC Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Geldrop? Dan ben je bij UC Dance op de juiste plek. Bij UC Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

UC Dance in Geldrop is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan De Bleekvelden 26 in Geldrop. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Geldrop of niet, iedereen is welkom bij UC Dance. Je kan UC Dance telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ucdance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar UC Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij UC Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je UC Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. UC Dance

Bezoekers bekeken ook