Dansed

Dansed is een Dansschool gelegen aan P.A. de Genestetlaan 34 in Hellevoetsluis.

Meer informatie over Dansed in Hellevoetsluis

Dansed is een Dansschool gelegen in Hellevoetsluis op P.A. de Genestetlaan 34.

Kom erachter wat Dansed voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansed om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Hellevoetsluis? Dan ben je bij Dansed op de juiste plek. Bij Dansed kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansed in Hellevoetsluis is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan P.A. de Genestetlaan 34 in Hellevoetsluis. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hellevoetsluis of niet, iedereen is welkom bij Dansed. Je kan Dansed telefonisch bereiken op: 31 6 55560183 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dansed.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansed en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansed? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansed het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansed

Bezoekers bekeken ook