Danserswijk

Danserswijk is een Dansschool gelegen aan Almystraat 14B in Oisterwijk.

Meer informatie over Danserswijk in Oisterwijk

Danserswijk is een Dansschool gelegen in Oisterwijk op Almystraat 14B.

Kom erachter wat Danserswijk voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danserswijk om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Oisterwijk? Dan ben je bij Danserswijk op de juiste plek. Bij Danserswijk kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danserswijk in Oisterwijk is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Almystraat 14B in Oisterwijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oisterwijk of niet, iedereen is welkom bij Danserswijk. Je kan Danserswijk telefonisch bereiken op: 31 6 28407607 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danserswijk en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danserswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danserswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danserswijk

Bezoekers bekeken ook