Dansen in Friesland

Dansen in Friesland is een Dansschool gelegen aan Spikerboor 10 in Akkrum.

Meer informatie over Dansen in Friesland in Akkrum

Dansen in Friesland is een Dansschool gelegen in Akkrum op Spikerboor 10.

Kom erachter wat Dansen in Friesland voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansen in Friesland om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Akkrum? Dan ben je bij Dansen in Friesland op de juiste plek. Bij Dansen in Friesland kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansen in Friesland in Akkrum is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Spikerboor 10 in Akkrum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Akkrum of niet, iedereen is welkom bij Dansen in Friesland. Je kan Dansen in Friesland telefonisch bereiken op: 31 6 46460506 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.danseninfriesland.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansen in Friesland en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansen in Friesland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansen in Friesland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansen in Friesland

Bezoekers bekeken ook