Dansen van Universele Vrede

Dansen van Universele Vrede is een Dansschool gelegen aan Dr. P.J.H. Cuypersplein 5 in Hilversum.

Meer informatie over Dansen van Universele Vrede in Hilversum

Dansen van Universele Vrede is een Dansschool gelegen in Hilversum op Dr. P.J.H. Cuypersplein 5.

Kom erachter wat Dansen van Universele Vrede voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansen van Universele Vrede om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Hilversum? Dan ben je bij Dansen van Universele Vrede op de juiste plek. Bij Dansen van Universele Vrede kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansen van Universele Vrede in Hilversum is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Dr. P.J.H. Cuypersplein 5 in Hilversum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hilversum of niet, iedereen is welkom bij Dansen van Universele Vrede. Je kan Dansen van Universele Vrede telefonisch bereiken op: 31 35 624 9570 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.schoolvoordedansen.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansen van Universele Vrede en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansen van Universele Vrede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansen van Universele Vrede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansen van Universele Vrede

Bezoekers bekeken ook