Dansschool De Jong

Dansschool De Jong is een Dansschool gelegen aan Brinklaan 112 in Bussum.

Meer informatie over Dansschool De Jong in Bussum

Dansschool De Jong is een Dansschool gelegen in Bussum op Brinklaan 112.

Kom erachter wat Dansschool De Jong voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool De Jong om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Bussum? Dan ben je bij Dansschool De Jong op de juiste plek. Bij Dansschool De Jong kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool De Jong in Bussum is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Brinklaan 112 in Bussum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bussum of niet, iedereen is welkom bij Dansschool De Jong. Je kan Dansschool De Jong telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool De Jong en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool De Jong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool De Jong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool De Jong

Bezoekers bekeken ook