Olita Dance

Olita Dance is een Dansschool gelegen aan Hurksestraat in Eindhoven.

Meer informatie over Olita Dance in Eindhoven

Olita Dance is een Dansschool gelegen in Eindhoven op Hurksestraat.

Kom erachter wat Olita Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Olita Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Olita Dance op de juiste plek. Bij Olita Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Olita Dance in Eindhoven is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Hurksestraat in Eindhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eindhoven of niet, iedereen is welkom bij Olita Dance. Je kan Olita Dance telefonisch bereiken op: 31 6 33049697 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.facebook.com/olitadancelessons

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Olita Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Olita Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Olita Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Olita Dance

Bezoekers bekeken ook