Dansexpress

Dansexpress is een Dansschool gelegen aan Smaragdhof 13 in IJsselstein.

Meer informatie over Dansexpress in IJsselstein

Dansexpress is een Dansschool gelegen in IJsselstein op Smaragdhof 13.

Kom erachter wat Dansexpress voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansexpress om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van IJsselstein? Dan ben je bij Dansexpress op de juiste plek. Bij Dansexpress kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansexpress in IJsselstein is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Smaragdhof 13 in IJsselstein. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in IJsselstein of niet, iedereen is welkom bij Dansexpress. Je kan Dansexpress telefonisch bereiken op: 31 30 267 0969 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansexpress en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansexpress? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansexpress het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansexpress

Bezoekers bekeken ook