Salsa in Zwijndrecht

Salsa in Zwijndrecht is een Dansschool gelegen aan Scheepmakerij 100 in Zwijndrecht.

Meer informatie over Salsa in Zwijndrecht in Zwijndrecht

Salsa in Zwijndrecht is een Dansschool gelegen in Zwijndrecht op Scheepmakerij 100.

Kom erachter wat Salsa in Zwijndrecht voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Salsa in Zwijndrecht om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Zwijndrecht? Dan ben je bij Salsa in Zwijndrecht op de juiste plek. Bij Salsa in Zwijndrecht kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Salsa in Zwijndrecht in Zwijndrecht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Scheepmakerij 100 in Zwijndrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zwijndrecht of niet, iedereen is welkom bij Salsa in Zwijndrecht. Je kan Salsa in Zwijndrecht telefonisch bereiken op: 31 6 43233034 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.salsainzwijndrecht.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Salsa in Zwijndrecht en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Salsa in Zwijndrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salsa in Zwijndrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Salsa in Zwijndrecht

Bezoekers bekeken ook