DansMetLeonora

DansMetLeonora is een Dansschool gelegen aan Voldersdreef 110 in Apeldoorn.

Meer informatie over DansMetLeonora in Apeldoorn

DansMetLeonora is een Dansschool gelegen in Apeldoorn op Voldersdreef 110.

Kom erachter wat DansMetLeonora voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek DansMetLeonora om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Apeldoorn? Dan ben je bij DansMetLeonora op de juiste plek. Bij DansMetLeonora kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

DansMetLeonora in Apeldoorn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Voldersdreef 110 in Apeldoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Apeldoorn of niet, iedereen is welkom bij DansMetLeonora. Je kan DansMetLeonora telefonisch bereiken op: 31 55 541 6313 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.praktijkleonora.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar DansMetLeonora en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij DansMetLeonora? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DansMetLeonora het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DansMetLeonora

Bezoekers bekeken ook